News Flash:

Orez cu nuci si scortisoara

20 Septembrie 2013
1279 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g orez
1 lingura de nuci si seminte
1 mar
zahar vanilat
50 g zahar tos
scortisoara
400 ml lapte

Mod de preparare:

Pune orezul la fiert in lapte pentru aproximativ 11 minute, apoi redu focul si adauga zaharul vanilat, zaharul tos si lasa-l sa mai fiarba 2-3 minute, pana cand se dizolva bine zaharul. Faramiteaza nucile si semintele. Pune orezul in boluri si presara peste el seminte si nuci si da-le la frigider pentru o ora.
Orezul cremos cu nuci se serveste rece, decorat cu cateva felii subtiri de mar si presarat cu putina scortisoara.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2181 viz    0 com
1051 viz    0 com
1961 viz    0 com
1707 viz    0 com
1621 viz    0 com
1277 viz    0 com
1774 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1817 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030241 (s)