News Flash:

Orez cu nuci si scortisoara

20 Septembrie 2013
1334 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g orez
1 lingura de nuci si seminte
1 mar
zahar vanilat
50 g zahar tos
scortisoara
400 ml lapte

Mod de preparare:

Pune orezul la fiert in lapte pentru aproximativ 11 minute, apoi redu focul si adauga zaharul vanilat, zaharul tos si lasa-l sa mai fiarba 2-3 minute, pana cand se dizolva bine zaharul. Faramiteaza nucile si semintele. Pune orezul in boluri si presara peste el seminte si nuci si da-le la frigider pentru o ora.
Orezul cremos cu nuci se serveste rece, decorat cu cateva felii subtiri de mar si presarat cu putina scortisoara.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2252 viz    0 com
1105 viz    0 com
1986 viz    0 com
1747 viz    0 com
1667 viz    0 com
1308 viz    0 com
1828 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1743 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030477 (s)