News Flash:

Orez cu miere si fructe

22 Noiembrie 2013
1633 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente
½ l lapte praf preparat cu apa plata
200 g orez
250 g fructe coapte (piersici, caise, nectarine, mere golden)
praf de sare
putina miere
Mod de preparare: 
Se spala orezul si se pune la fiert in apa clocotita. Dupa circa zece minute, se scurge apa si se pun laptele si sarea; se fierbe in continuare circa 10-15 minute, apoi se adauga mierea. Separat, fructele se paseaza, apoi se amesteca cu orezul. Se serveste dupa ce s-a racit.
sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1680 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023962 (s)