News Flash:

Orez cu mere si lamaie

21 August 2014
1468 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g orez
600 g mere
1/2 l lapte
30 g unt
80 g zahar
coaja de lamaie sau zahar vanilat

Mod de preparare:


Taiati merele in patru, fara sa le descojiti. Fierbeti-le timp de cinci minute intr-un vas in care apa nu depaseste decat cu putin merele. Dupa cinci minute, scoateti merele cu o spumiera. Fierbeti orezul in lapte si, cand e aproape fiert, indulciti si adaugati coaja de lamaie sau zaharul vanilat. Dupa trei minute puneti si untul. Aranjati pe un platou orezul (in orice forma va doriti) si apoi puneti merele pe margine. Se serveste dupa ce s-a racit.

sursa: taifasuri
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete mar retete orez orez mar retete prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1336 viz    1 com
1438 viz    0 com
1728 viz    0 com
3330 viz    0 com
988 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2020 (s) | 34 queries | Mysql time :0.044028 (s)