News Flash:

Orez cu limba de vitel si parmezan

14 Ianuarie 2014
1447 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g orez
1 limba de vitel
1 ceapa
1 morcov
1 pastarnac
100 g unt
1 lingura faina
50 g parmezan
sare

Mod de preparare:

Limba curatata foarte bine si tinuta in apa rece cel putin 2 ore se pune la fiert impreuna cu ceapa si pastarnacul circa 2 ore pana se inmoaie. Se curata de pielite si se taie cubulete. In untul topit se rumeneste faina si se stinge cu zeama in care a fiert limba. Se adauga si orezul, se mai completeaza cu zeama cat este necesar si se lasa sa fiarba pana cand este gata. Cand orezul e fiert, se adauga un cubulet de unt si parmezanul si se amesteca. Se pun cubuletele de limba si se serveste.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1753 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018970 (s)