News Flash:

Orez cu legume si ton

4 Iunie 2013
2613 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura ulei de masline
1 ceapa tocata
1 ardei rosu tocat
2 dovlecei taiati cubulete
280 g orez
560 ml supa de pui
410 g rosii in bulion
400 g ton (conserva)
cascaval dat prin razatoare

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Intr-o oala punem la calit in ulei incins ceapa, ardeiul si dovleceii. Dupa 5 minute adaugam orezul si amestecam timp de un minut. Adaugam supa si rosiile si lasam sa dea in clocot. Acoperim vasul cu un capac si bagam oala in cuptor timp de 20 de minute. Scoatem din cuptor, adaugam tonul si amestecam. Se serveste cu cascaval ras pe deasupra.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez razatoare cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1855 viz    0 com
2073 viz    0 com
3183 viz    0 com
7458 viz    1 com
1639 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019904 (s)