News Flash:

Orez cu lapte si scortisoara

16 Ianuarie 2014
1770 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr orez
1,5 kg lapte
300 gr zahar
scortisoara macinata
scortisoara batoane pentru decor
coaja de lamaie

Mod de preparare:

Orezul se spala in mai multe ape. Laptele se pune la fiert impreuna cu un praf de sare. Cand incepe sa fiarba laptele, se adauga orezul. Mestecam continuu sa nu se lipeasca. Se fierbe la foc mic. Cand s-a fiert orezul adaugam zaharul si coaja de lamaie. Cand este gata il portionam in castronele si il servim cu scortisoara deasupra.
Este bun atat cald cat si rece.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1661 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028843 (s)