News Flash:

Orez cu lapte de cocos

11 Octombrie 2013
1494 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g unt
10 g pudra de chilli
100 g zahar
200 ml lapte de cocos
4 prune uscate
2 buc. anason stelat
3 buc. cardamom
1 cana orez yasmin

Mod de preparare:

Untul se pune intr-o cratita, iar dupa ce este topit se adauga orezul, iar apoi 2 cani de apa (tehnica de risotto). Dupa ce scade apa se adauga anasonul, cardamonul si prunele uscate taiate bucati mici, se pune un capac si se lasa la inabusit. Intr-o tigaie se pun 100 ml apa si zaharul, iar dupa ce s-au topit se pun bananele taiate felii si se caramelizeaza. Dupa aceea se pune laptele de cocos si dupa ce a scazut se adauga si chilliul.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2212 viz    0 com
8827 viz    0 com
1278 viz    0 com
1151 viz    0 com
2089 viz    0 com
1557 viz    0 com
2350 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1671 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024872 (s)