News Flash:

Orez cu gorgonzola si anghinare

6 Iunie 2013
2014 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

70 g parmezan ras
100 g anghinare
40 g branza gorgonzola
40 g ceapa alba
200 g orez Arborio
sare dupa gust
400 ml supa de legume
50 ml vin alb slab
30 g ulei de masline
30 g unt sarat
piper dupa gust

Mod de preparare:

Se curata ceapa, se taie marunt si se adauga intr-o cratita cu unt si ulei de masline. Se soteaza aproximativ un minut, apoi se adauga orezul (aproximativ 50g/portie).
Se amesteca 2 minute, dupa care se stinge cu vin alb sec. Amestecul se completeaza treptat cu supa de legume, amestecand continuu.
Dupa 10-15 minute de fierbere, se adauga anghinarea taiata in sferturi si se lasa in continuare la fiert 5-6 minute. Apoi, se adauga branza gorgonzola, unt in cubulete, parmezanul ras si se mai lasa 3 minute pe foc. Se serveste cald.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parmezan ras branza gorgonzola orez arborio
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1655 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013980 (s)