News Flash:

Orez cu fructe

31 Martie 2011
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
Orez cu fructe
Mod de preparare:

Se fierbe orez in lapte, dar se lasa mai subtire.
Cand s-a racit, se amesteca cu jumatate din cantitatea de frisca, fructele zaharisite taiate marunt, ciocolata rupta in bucati, nuca si se toarna in pahare sau in castronase de sticla. Se acopera cu frisca batuta si indulcita cu zahar si se orneaza cu visine din compot, bine scurse (deasupra se poate picura sirop de zmeura).

Ingrediente:

1 portie de orez cu lapte,
200 g fructe zaharisite,
50 g nuca,
400 ml frisca,
1 lingura de zahar pudra,
100 g ciocolata,
compot de visine.

delikat alcool banana castane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1044 viz    0 com
1309 viz    0 com
1223 viz    0 com
1635 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1521 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013035 (s)