News Flash:

Orez cu fructe

31 Martie 2011
1195 Vizualizari | 0 Comentarii
Orez cu fructe
Mod de preparare:

Se fierbe orez in lapte, dar se lasa mai subtire.
Cand s-a racit, se amesteca cu jumatate din cantitatea de frisca, fructele zaharisite taiate marunt, ciocolata rupta in bucati, nuca si se toarna in pahare sau in castronase de sticla. Se acopera cu frisca batuta si indulcita cu zahar si se orneaza cu visine din compot, bine scurse (deasupra se poate picura sirop de zmeura).

Ingrediente:

1 portie de orez cu lapte,
200 g fructe zaharisite,
50 g nuca,
400 ml frisca,
1 lingura de zahar pudra,
100 g ciocolata,
compot de visine.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

delikat alcool banana castane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1080 viz    0 com
1357 viz    0 com
1252 viz    0 com
1699 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1449 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012854 (s)