News Flash:

Orez cu ciuperci si linte

17 Ianuarie 2014
1885 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceasca orez cu bobul lung
150 g ciuperci champignon proaspete
1 ceasca linte rosie
sare
piper dupa gust
apa plata, pentru fiert cerealele
1 lingura ulei de masline extravirgin
patrunjel proaspat, pentru decor
 
Mod de preparare:

Se spala cerealele in apa rece si se pun la fiert separat, in apa fierbinte cu sare. Se fierb conform instructiunilor de pe pachete, pana ajung la consistenta al dente. Se scurg de apa. Se spala ciupercile, se scurg bine de apa, se taie cuburi si se calesc putin in uleiul de masline. Se adauga putina apa de la orez si se lasa putin la fiert, pana cand se inmoaie.
Intr-un bol, se amesteca cerealele si ciupercile si se potrivesc de sare si piper.
Se decoreaza cu patrunjel verde si se serveste imediat.

Orez cu ciuperci si linte recomandat de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

culinar bzi retete bzi retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021588 (s)