News Flash:

Orez cu carne si coriandru

6 Septembrie 2012
1153 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

750 g carne de curcan tocata
1 lingura ulei de arahide
2 catei de usturoi zdrobiti
½ ceapa rosie tocata
60 ml suc de limete
1 lingura coriandru tocat
orez alb fiert

Mod de preparare:

Incingem uleiul intr-o tigaie la foc mediu. Punem la calit carnea cu ustuoiul. Amestecam constant timp de 5 minute. Transferam carnea intr-un bol. Si adaugam sucul de limeta, ceapa si coriandrul. Amestecam bine si servim cu orezul fiert.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi ceapa rosie coriandru orez alb tigaie foc mediu bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1234 viz    0 com
1514 viz    0 com
5046 viz    0 com
6206 viz    0 com
2744 viz    0 com
1145 viz    0 com
3577 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013737 (s)