News Flash:

Orez cu ardei capia si boia

7 Noiembrie 2013
1986 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g orez
2 cepe mari
patrunjel verde
3 ardei capia mari
sare
delikat
boia de ardei

Mod de preparare:

Se toaca mare ceapa si ardeii capia. Se incinge ulei intr-o tigaie si se calesc ardeii si ceapa pana se inmoaie, se adauga orezul, si se mai tine pe foc 3-4 minute mestecand continuu ca sa nu se lipeasca orezul. Se rastoarna totul intr-o cratita, se acopera cu apa si se da la cuptor la temperatura medie. Se lasa pana se umfla orezul si scade toata apa. Cand e gata se scoate din cuptor si se adauga patrunjel verde tocat marunt. E delicios si hranitor.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez sarbesc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1199 viz    0 com
3466 viz    0 com
1290 viz    0 com
23883 viz    0 com
2694 viz    1 com
3260 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021028 (s)