News Flash:

Orez cu ananas si rosii

23 Noiembrie 2012
1235 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g orez
2 linguri ulei vegetal
2 catei de usturoi tocati
1 ceapa rosie tocata marunt
240 g rosii taiate cubulete
60 ml sos de rosii
½ ananas taiat cubulete
750 g supa de pui

Mod de preparare:

Incingem ulei intr-o oala la foc mediu si punem ceapa cu usturoiul la calit timp de 3 minute. Adaugam rosiile si ananasul si amestecam constant timp de 2 minute. Adaugam orezul, supa si sosul de rosii si lasam sa dea in clocot, dupa care, acoperim vasul cu un capac si reducem focul la minim. Lasam sa fiarba timp de 15 minute. Indepartam vasul de pe foc si mai lasam sa se odihneasca timp de 15 minute inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez ulei vegetal usturoi ceapa rosie rosii ananas oala foc mediu clocot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015513 (s)