News Flash:

Orez a la Cubana

2 Mai 2011
1128 Vizualizari | 0 Comentarii
Orez a la Cubana
Ingrediente: 200 g orez de bob rotund 1 catel de usturoi 4 oua 4 banane "macho" suc de rosii sare ulei 1 foaie de dafin Mod de preparare: Apa se pune la fiert cu sare, un strop de ulei, cu foaia de dafin si cu un catel de usturoi pisat. Cand da in clocot, se pune orezul si se lasa sa fiarba pana este gata (15-20 minute). Cand e gata, se scurge bine de apa si se pune in farfurii intinse in mijloc. Deasupra orezului se pune sucul de rosii incalzit un pic sau la temperatura camerei (suc de rosii facut din rosii prajite, nu fierte). Langa orez se pune in fiecare farfurie cate un ou ochi si cate o banana "macho" cojita, taiata in doua pe lungime si prajita usor in uleiul in care s-au prajit ouale. Bananele "macho" sunt un soi de banane foarte mici, de marimea unui deget de la mina; sunt mai dulci decit bananele normale. Se serveste calda.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

garnituri delikat nuci cartofi natur
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1093 viz    0 com
1250 viz    0 com
1477 viz    0 com
2299 viz    0 com
1296 viz    0 com
1187 viz    0 com
1443 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019405 (s)