News Flash:

Orez a la Canton

5 Mai 2011
1158 Vizualizari | 0 Comentarii
Orez a la Canton
Ingrediente: 4 cesti orez fiert 4 linguri ulei 6 carnaciori 200 g sunca (sau costita) 2 oua 1 ceapa 100 g ton cateva ciuperci ceapa verde Mod de preparare: Se fierbe orezul in apa sarata, cu cateva ore inainte de pregatirea mancarii. Dupa ce a fiert, se scurge si se spala cu apa rece, pentru a indeparta excesul de amidon, care ar lipi boabele intre ele. Carnaciorii, sunca, ciupercile si ceapa se taie felii subtiri si se prajesc usor in ulei. Se adauga putina apa calda si se lasa cratita la foc mic, sa fiarba cateva clocote. Dupa ce sosul a scazut, se adauga orezul (incalzit in prealabil), tonul rupt in fasii marunte si ouale batute ca pentru omleta. Se amesteca incet, lasand cratita pe foc foarte putin timp, pana ce compozitia devine omogena. Mancarea se serveste cu ceapa verde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

delikat ciuperci carnati gulas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1211 viz    0 com
1169 viz    0 com
959 viz    0 com
2595 viz    1 com
1181 viz    0 com
1024 viz    0 com
1657 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013416 (s)