News Flash:

Orange tagliatelle

21 Decembrie 2011
1007 Vizualizari | 0 Comentarii
Orange tagliatelle
Ingrediente:

300 g paste de tip tagliatelle
1 portocala mare
50 g cascaval ras
20 g unt
3 galbenusuri
200 ml smantana 20-25% grasime
2 linguri patrunjel verde tocat
piper
sare
   
Mod de preparare:

Punem apa sa fiarba pentru paste. Pana fierbe apa pregatim amestecul. Spalam portocala sub jet de apa fierbinte, o stergem bine si apoi taiem coaja cu cutitul pentru legume. Incercati sa o taiati cat mai subtire, parte alba da un gust amar. Taiati fasii subtiri, apoi topiti untul intr-o craticioara, adaugati fasiile de coaja si lasati sa se prajeasca pana devin aurii. Adaugam pastele la fiert.
Amestecati galbenusurile cu smantana intr-un vas, apoi adaugati cascavalul ras, piper si sare. Strecuram pastele si le punem rapid intr-un vas. Punem peste ele amestecul de ou si smantana si amestecam . Adaugam si cojiile de portocala, patrunjelul verde. Se serveste imediat.

sursa reteta si fotografie: haisagatim.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1832 viz    0 com
1209 viz    0 com
2093 viz    0 com
1996 viz    0 com
1024 viz    0 com
4345 viz    0 com
2202 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1458 (s) | 28 queries | Mysql time :0.017398 (s)