News Flash:

Omleta umpluta - aperitiv usor de preparat

8 Martie 2016
10266 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

7 oua
30 gr parmezan
piper
sare
arpagic tocat marunt
50 ml lapte
ulei de masline
150 gr sunca
150 gr crema de branza
50 gr rucola

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Mixeaza ouale cu parmezanul, laptele, sarea, piperul si arpagicul. Omogenizeaza.
3. Unge cu ulei o tava si tapeteaz-o cu hartie de copt.
4. Pune compozitia in tava si bag-o in cuptor pentru circa 15 minute. Scoate apoi omleta si las-o 5 minute sa se raceasca.
5. Intinde crema de branza peste toata omleta, apoi rucola si acopera cu feliile de sunca.
6. Ruleaza omleta dintr-un capat in altul.
7. Inveleste in folie si baga in frigider pentru cel putin o ora.
8. Serveste omleta taiata in rulouri.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulou omleta frittata omleta umpluta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2909 viz    0 com
6247 viz    0 com
2902 viz    0 com
1962 viz    0 com
3193 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1553 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019808 (s)