News Flash:

Omleta umpluta

31 Mai 2011
3511 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta umpluta
Ingrediente: 6 oua 3 dovlecei sunca presata cascaval branza topita Mod de preparare: Se bat ouale. Se rade coaja de la dovlecei in ouale batute [i se pune sare. Se pune din compozitie la prajit. Cand este aproape gata, se asaza pe o jumatate tigaie o jumatate de felie de sunca, o jumatate de felie de cascaval si putina branza topita. Apoi se ia cealalta jumatate de omleta si se pune peste prima, se intoarce pe partea cealalta si se mai coace putin. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.reteteculinare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua ovaz urda cascaval sampanie
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1320 viz    0 com
1025 viz    0 com
2451 viz    0 com
3798 viz    0 com
969 viz    0 com
1356 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1431 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014055 (s)