News Flash:

Omleta telemea si vinete

6 Iunie 2013
2661 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 oua
1 vanata mica
1 rosie medie
2 fire de ceapa verde
70 g telemea rasa
1 lingurita ulei de floarea-soarelui;
sare
piper

Mod de preparare:

Spala si curata legumele si taie-le cubulete. Bate ouale intr-un castron si adauga pe rand, legumele. Amesteca-le bine si asezoneaza compozitia cu sare si piper (atentie la sare, intrucat si branza poate fi destul de sarata). Pune uleiul in tigaia de pe foc si adauga compozitia. Presara deasupra branza rasa, pentru a innobila omleta cu legume. Aceasta se va topi
Omleta se poate servi cu cateva bucati de focaccia parfumate cu ierburi aromatice de vara.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua rosie medie ceapa verde telemea rasa sare piper ierburi aromatice
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1639 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016044 (s)