News Flash:

Omleta taraneasca II

15 Septembrie 2011
2230 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta taraneasca
Ingrediente: 3 oua 200 g carnaciori afumati 150 branza de vaca 1 ceapa 1 ardei gras rosu ulei de masline patrunjel piper sare Mod de preparare: Ceapa si ardeiul taiate cubulete se calesc intr-o tigaie. Apoi se pun si carnatii si se adauga branza rasa. Dupa ce se rumenesc, se adauga ouale amestecate cu condimente. Se ia de pe foc si se pune patrunjel. Se poate servi cu rosii. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci chinezesti oua ardei gras patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1762 viz    0 com
1134 viz    0 com
1087 viz    0 com
1035 viz    0 com
1218 viz    0 com
1266 viz    0 com
1141 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1620 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025007 (s)