News Flash:

Omleta taraneasca

30 Ianuarie 2012
2841 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta taraneasca
Ingrediente:

4 oua
150 g branza framantata (cas sau branza de burduf)
1 ardei
1 ceapa mica
1 carnat afumat
sare
piper
putin lapte

Mod de preparare:

Se taiel felii ardeiul, carnatul si se calesc putin, se adauga ceapa si se mai lasa un pic sa se caleasca, dar nu sa se rumeneasca. Separat se bat ouala cu putin lapte sare piper si apoi se adauga branza. Se rastoarna amestecul in tigaie si se prajeste, intorcand-o cu grija pana este coapta bine. Se serveste cu muraturi. Din cantitatile de mai sus ies doua portii.
Omleta taraneasca pregatita de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua branza cas ardei ceapa carnat afumat sare piper lapte muraturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2464 viz    0 com
1369 viz    0 com
2262 viz    0 com
2146 viz    0 com
3834 viz    0 com
5740 viz    0 com
7356 viz    0 com
2922 viz    0 com
1973 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1674 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026858 (s)