News Flash:

Omleta spaniola II

8 Noiembrie 2011
3368 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta spaniola II
Ingrediente: 350-400 gr cartofi 6 oua mari o ceapa mare ulei piper sare Mod de preparare: Se curata cartofii, se spala si se taie in felii mai subtiri. Ceapa se curata si se taie solzisori. Se pune tigaia cu ulei la incins si se caleste ceapa pana se inmoaie. Se adauga cartofii si se prajesc la foc mic pana se inmoaie bine (incep sa prinda culoare aurie). Se scot cartofii si ceapa intr-o sita ca sa se scurga bine uleiul. Intr-un bol se bat bine ouale, se adauga ceapa si cartofii scursi de ulei si se amesteca bine cu o furculita. Se condimenteaza cu sare si piper. Tot amestecul se pune in tigaia incinsa si se lasa la foc mic sa se faca pe o parte, timp de 5 minute, dupa care se intoarce pe cealalta parte cu ajutorul unui capac sau a unei farfurii pe masura tigaii. Se serveste calda. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi bucataria internationala retete vegetariene oua ceapa ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2137 viz    0 com
2342 viz    0 com
1169 viz    0 com
1160 viz    0 com
2359 viz    0 com
1090 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1576 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012747 (s)