News Flash:

Omleta spaniola

6 Septembrie 2011
1191 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta spaniola
Ingrediente: 7 cartofi 2 oua 1-2 lingurite ulei (de preferat de masline) 1 ceapa Mod de preparare: Mai intai se spala, se curata si se feliaza subtire cartofii. La fel se procedeaza si cu ceapa. Apoi se ouala se bat intr-un vas suficient de incapator si condimenteaza cu sare si piper. Se toarna uleiul intr-o tigaie si se pregateste un sote de ceapa. Se adauga si cartofii. Amestecul se lasa la foc mic timp de 20-30 de minute. Dupa ce se raceste, se pun ouale batute si se prajeste pentru nu mai mult de 15 minute. La final, omleta se pune in cuptor pentru 10 minute. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.gradinamea.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi bucataria internationala retete vegetariene oua ulei ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2576 viz    0 com
1131 viz    1 com
1027 viz    0 com
1977 viz    0 com
1651 viz    0 com
1266 viz    0 com
3814 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1594 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018587 (s)