News Flash:

Omleta provensala

13 Octombrie 2011
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta provensala
Ingrediente: 50 g cascaval ras pe razatoarea mare 6 oua 1 lingura unt sau margarina 2 cepe verzi 2 rosii potrivite 1/2 lingurita tarhon sau busuioc uscat si maruntit 1 lingura ulei de masline piper negru sare Mod de preparare: Prima data se incinge cuptorul la 200 C. Se pun uleiul si untul intr-o forma termorezistenta intinsa si se introduc la cuptor, ca sa se topeasca untul. Se spala rosiile se sterg si se taie felii. Se curata ceapa verde, se spala si se toaca. Se bat ouale putin si li se adauga cascavalul, ceapa si tarhonul. Se condimenteaza cu sare si piper. Se scoate forma de la cuptor si se agita putin, pentru a acoperi tot fundul formei cu ulei. Se toarna compozitia de ou in forma, iar deasupra se asaza feliile de rosie. Se lasa \n jur de 15 minute la cuptor, pana cand s-a intarit omleta, apoi se serveste. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cascaval bucataria internationala oua unt branza sarata almette
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4400 viz    0 com
2533 viz    0 com
1699 viz    0 com
1702 viz    0 com
1884 viz    0 com
1221 viz    0 com
1150 viz    0 com
1836 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1629 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019424 (s)