News Flash:

Omleta mai pufoasa, cu branza si bacon la cuptor

30 Iunie 2017
841 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta este una dintre cel mai usor de preparat retete. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci ingredientele si vei obtine mereu un preparat gustos. Iata cum o poti prepara la cuptor pentru a obtine o omleta mai pufoasa.

Ingrediente:

8 oua
200 ml lapte
1 praf de sare
piper
200 g branza tare, rasa
8 felii sunca sau bacon
2 fire ceapa verde

Mod de preparare:

Dai drumul la cuptor si ungi o tava cu ulei. Bati ouale cu laptele, sare si piper, dupa gust. Adaugi jumatate din cantitatea de branza rasa, sunca taiata si cepele verzi tocate, apoi omogenizezi. Torni omleta in tava si presari pe deasupra restul de branza rasa. Dai tava la cuptor pana cand se rumeneste omleta pe deasupra.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cuptor lapte branza tare bacon ceapa verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013184 (s)