News Flash:

Omleta la cuptor - Reteta perfecta pentru micul dejun

4 Noiembrie 2016
2649 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

250 gr branza Cheddar, rasa
8 oua
240 ml lapte
1 lingurita pudra de ceapa
80 gr sunca, tocata cubulete
200 gr mozzarella, rasa
sare
piper

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 175 grade Celsius si unge o tava cu putin unt. Intr-un vas pentru mixer adauga ouale si bate-le bine, pana obtii o compozitie spumoasa. Incorporeaza treptat laptele si asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Adauga apoi in compozitie pudra de ceapa, sunca, mozzarella si branza cheddar. Amesteca bine cu ajutorul unei linguri.

Toarna compozitia in tava si lasa omleta cu branza sa se coaca timp de 40-45 de minute, sau pana cand oul este bine patruns.
Lasa omleta sa stea la temperatura camerei timp de cinci minute inaite de a o taia. O poti servi atat calda cat si rece, alaturi de felii de paine prajita.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

omleta cuptor omleta dejun retete omleta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1884 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014287 (s)