News Flash:

Omleta la cuptor, in stil spaniol - Rezultatul e fenomenal!

19 Septembrie 2016
2401 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3-4 cartofi
50 gr cascaval
1 buc. ardei gras rosu
1 ceapa potrivita
100 gr sunca
3-4 oua
piper negru, proaspat rasnit
sare

Mod de preparare:

1. Taie ceapa rondele, iar ardeiul in cuburi mici.
2. Prajeste inelele de ceapa, apoi pune peste ele ardeiul. Lasa la inabusit vreo 5 minute.
3. Spala si fierbe cartofii. Curata-i apoi si taie-i tot cubulete.
4. Marunteste sunca.
5. Pune cartofii in tigaie si prajeste-i pana cand capata o crusta aurie.
6. Potriveste de sare si piper si amesteca.
7. Intre timp mixeaza ouale.
8. Cand sunt gata, pune in castron si sunca. Omogenizeaza.
9. Unge cu putin unt o tava, pune legumele, apoi toarna compozitia cu sunca si oua.
10. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 15-20 de minute.
11. Cu 2-3 minute inainte de a scoate tava din cuptor, presara cascaval peste frittata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete frittata frittata spaniola omleta cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1400 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014878 (s)