News Flash:

Omleta la cuptor II

15 Septembrie 2011
1922 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Omleta la cuptor II
Ingrediente: 8 oua 1 ceapa 80 g urda 150 g rosii 2 linguri lapte frunze de busuioc 2 linguri ulei de masline piper sare Mod de preparare: Ceapa se curata, se taie fideluta si se caleste in putin ulei. Apoi se scoate pe un servetel absorbant. Rosiile se spala, se scurg usor de zeama si se taie rondele. Intr-un bol se bat ouale, se adauga sare si piper, laptele si frunzele de busuioc. Se pune si urda si se amesteca bine, sa nu ramana bulgarasi. Rondele de rosii si ceapa calita se amesteca cu ouale. Compozitia rezultata se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul incins pentru 20 de minute. Cand s-a rumenit, se scoate din cuptor si se decoreaza cu frunze de busuioc. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.petitchef.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua retete vegetariene ceapa parizer rosii lapte gorgonzola
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2186 viz    0 com
1677 viz    0 com
1106 viz    0 com
1058 viz    0 com
1002 viz    0 com
1174 viz    0 com
1248 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1690 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019913 (s)