News Flash:

Omleta la cuptor II

15 Septembrie 2011
1977 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta la cuptor II
Ingrediente: 8 oua 1 ceapa 80 g urda 150 g rosii 2 linguri lapte frunze de busuioc 2 linguri ulei de masline piper sare Mod de preparare: Ceapa se curata, se taie fideluta si se caleste in putin ulei. Apoi se scoate pe un servetel absorbant. Rosiile se spala, se scurg usor de zeama si se taie rondele. Intr-un bol se bat ouale, se adauga sare si piper, laptele si frunzele de busuioc. Se pune si urda si se amesteca bine, sa nu ramana bulgarasi. Rondele de rosii si ceapa calita se amesteca cu ouale. Compozitia rezultata se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul incins pentru 20 de minute. Cand s-a rumenit, se scoate din cuptor si se decoreaza cu frunze de busuioc. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.petitchef.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua retete vegetariene ceapa parizer rosii lapte gorgonzola
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2228 viz    0 com
1754 viz    0 com
1132 viz    0 com
1087 viz    0 com
1033 viz    0 com
1214 viz    0 com
1265 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1534 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019069 (s)