News Flash:

Omleta la cuptor cu vinete si patrunjel

31 August 2017
1053 Vizualizari | 0 Comentarii
Ofera savoare unei omlete la micul dejun, combinand-o cu vinete, pentru o masa satioasa si gustoasa.

Ingrediente:

400 g vinete, feliate
4 oua
200 ml lapte
nucsoara, dupa gust
cimbru, dupa gust
patrunjel tocat, dupa gust
ardei iute
sare
piper

Mod de preparare:

Incalzesti cuptorul la 150 grade Celsius. Presari peste feliile de vinete pu?ina sare, le lasi la scurs intr-o strecuratoare, 20 de minute, apoi le clatesti sub un jet de apa rece si le usuci. Intr-un bol, bati ouale cu sare si piper, dupa gust. Incorporezi laptele, patrunjel, nucsoara si cimbru.
Imprastii feliile de vinete intr-o tava tapetata cu hartie de copt, torni ouale si dai la copt, 30 de minute. Servesti, daca vrei, cu felii de ardei.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

omlete vinete cimbru celsius
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019578 (s)