News Flash:

Omleta la cuptor cu sunca si branza

22 Iulie 2016
3857 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 oua
250 gr branza Cheddar, rasa
80 gr sunca tocata cubulete
200 gr mozzarella rasa
240 ml lapte
1 lingurita pudra de ceapa
sare
piper

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 175 grade Celsius si unge o tava cu putin unt. Intr-un vas pentru mixer adauga ouale si bate-le bine, pana obtii o compozitie spumoasa. Incorporeaza treptat laptele si asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Adauga apoi in compozitie pudra de ceapa, sunca, mozzarella si branza cheddar. Amesteca bine cu ajutorul unei linguri.
Toarna compozitia in tava si lasa omleta cu branza sa se coaca timp de 40-45 de minute, sau pana cand oul este bine patruns.
Lasa omleta sa stea la temperatura camerei timp de cinci minute inaite de a o taia. O poti servi atat calda cat si rece, alaturi de felii de paine prajita.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

omleta cuptor omleta sunca reteta omleta omleta branza
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1809 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022726 (s)