News Flash:

Omleta la cuptor

6 Septembrie 2011
2744 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta la cuptor
Ingrediente: 1 cartof fiert taiat cubulete 8 oua 200 g ciuperci 1 ardei gras rosu 1 ceapa potrivita 1 legatura marar verde cateva masline feliate 30 ml ulei ½ lingurita busuioc uscat sare piper Mod de preparare: In 2 linguri de ulei se calesc ceapa, ardeiul si ciupercile taiate marunt. Se condimenteaza cu sare si piper, se presara busuiocul uscat si se adauga cartoful fiert taiat cubulete si maslinele feliate. Se mai lasa pe foc 5 minute. Dupa aceea se tapeteaza o forma cu uleiul ramas si se pune compozitia de ciuperci si cartofi in ea. Se mixeaza ouale cu un praf de sare si se pun peste compozitia din forma. Se da la cuptorul incins iute pentru 10-12 minute. Se scoate de la cuptor si se presara marar verde. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei gras bucataria internationala retete vegetariene passata oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1109 viz    0 com
1176 viz    0 com
1189 viz    0 com
2575 viz    0 com
1127 viz    1 com
1027 viz    0 com
1969 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1718 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019984 (s)