News Flash:

Omleta la cuptor

6 Septembrie 2011
2810 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta la cuptor
Ingrediente: 1 cartof fiert taiat cubulete 8 oua 200 g ciuperci 1 ardei gras rosu 1 ceapa potrivita 1 legatura marar verde cateva masline feliate 30 ml ulei ½ lingurita busuioc uscat sare piper Mod de preparare: In 2 linguri de ulei se calesc ceapa, ardeiul si ciupercile taiate marunt. Se condimenteaza cu sare si piper, se presara busuiocul uscat si se adauga cartoful fiert taiat cubulete si maslinele feliate. Se mai lasa pe foc 5 minute. Dupa aceea se tapeteaza o forma cu uleiul ramas si se pune compozitia de ciuperci si cartofi in ea. Se mixeaza ouale cu un praf de sare si se pun peste compozitia din forma. Se da la cuptorul incins iute pentru 10-12 minute. Se scoate de la cuptor si se presara marar verde. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei gras bucataria internationala retete vegetariene passata oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1180 viz    0 com
1252 viz    0 com
1260 viz    0 com
2640 viz    0 com
1193 viz    1 com
1092 viz    0 com
2107 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1431 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013371 (s)