News Flash:

Omleta japoneza

6 Mai 2011
2081 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta japoneza
Ingrediente:

2 oua
faina
o ceapa
un morcov
jumatate vanata
un ardei gras
un cartof

Mod de preparare:

Se curata legumele si se taie in feliute subtiri. Se adauga 2 oua, sare, piper si faina citeva linguri pentru a fi un aluat care sa nu curga. Se ia cate o lingura din compozitie si se prajesc in uleiul incins citeva minute pe ambele parti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

icre negre ardei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

940 viz    0 com
955 viz    0 com
1070 viz    0 com
1765 viz    0 com
1018 viz    0 com
1076 viz    0 com
987 viz    0 com
866 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1411 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013240 (s)