News Flash:

Omleta japoneza

6 Mai 2011
2349 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta japoneza
Ingrediente: 2 oua faina o ceapa un morcov jumatate vanata un ardei gras un cartof Mod de preparare: Se curata legumele si se taie in feliute subtiri. Se adauga 2 oua, sare, piper si faina citeva linguri pentru a fi un aluat care sa nu curga. Se ia cate o lingura din compozitie si se prajesc in uleiul incins citeva minute pe ambele parti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

icre negre ardei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1179 viz    0 com
1130 viz    0 com
1212 viz    0 com
1891 viz    0 com
1165 viz    0 com
1230 viz    0 com
1191 viz    0 com
974 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1478 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013136 (s)