News Flash:

Omleta japoneza

6 Mai 2011
1988 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta japoneza
Ingrediente:

2 oua
faina
o ceapa
un morcov
jumatate vanata
un ardei gras
un cartof

Mod de preparare:

Se curata legumele si se taie in feliute subtiri. Se adauga 2 oua, sare, piper si faina citeva linguri pentru a fi un aluat care sa nu curga. Se ia cate o lingura din compozitie si se prajesc in uleiul incins citeva minute pe ambele parti.

icre negre ardei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

890 viz    0 com
915 viz    0 com
1020 viz    0 com
1707 viz    0 com
989 viz    0 com
1026 viz    0 com
946 viz    0 com
837 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1433 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012137 (s)

loading...