News Flash:

Omleta japoneza

6 Mai 2011
2431 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta japoneza
Ingrediente: 2 oua faina o ceapa un morcov jumatate vanata un ardei gras un cartof Mod de preparare: Se curata legumele si se taie in feliute subtiri. Se adauga 2 oua, sare, piper si faina citeva linguri pentru a fi un aluat care sa nu curga. Se ia cate o lingura din compozitie si se prajesc in uleiul incins citeva minute pe ambele parti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

icre negre ardei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1300 viz    0 com
1189 viz    0 com
1260 viz    0 com
1940 viz    0 com
1214 viz    0 com
1300 viz    0 com
1253 viz    0 com
1015 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020076 (s)