News Flash:

Omleta indiana

6 Septembrie 2011
963 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta indiana
Ingrediente: 100 ml supa 5 oua 1 lingura iaurt 5 linguri de ulei 2 cepe mici 1 lingurita coriandru 1-2 rosii piper sare 1 lamaie Mod de preparare: Supa se puna intr-un vas la fiert. Cand da in fiert, se adauga ceapa taiata rondele si rosiile taiate si ele in cubulete. In compozitia care fierbe se adauga sare si piper dupa gust si o lingurita de coriandru. Din cele 5 oua se prepara o omleta, se scoate si se pune deoparte. Dupa ce supa fierbe maximum 10 minute, se strecoara si rosiile si ceapa se pun peste omleta calda. Peste supa ramasa se pune iaurt si zeama obtinuta de la o lamaie. Se obtine un sos excelent, care se serveste alaturi de omleta. sursa articol: http://www.delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.gradinamea.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bucataria internationala retete vegetariene oua mere ulei coltunasi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1059 viz    0 com
1089 viz    0 com
2429 viz    0 com
1038 viz    1 com
932 viz    0 com
1768 viz    0 com
1513 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1440 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012395 (s)