News Flash:

Omleta cu urzici

14 Martie 2016
4482 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4-5 cartofi mai mici
6-7 oua
5 linguri unt
cca 300-400 gr urzici spalate si curatate
sare de mare
1 ceapa mare
piper

Mod de preparare:

1. Caramelizeaza ceapa tocata intr-o lingura de ulei de masline.
2. Pune apa la fiert. Cand da in clocot, cufunda urzicile pentru 2-3 minute. Scurge-le si lasa-le deoparte.
3. Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius.
4. Feliaza cartofii fin.
5. Topeste untul si pune sarea si cartofii in intr-o tigaie. Amesteca in ei din cand in cand, pana cand se rumenesc. Ia-i de pe foc.
6. Unge cu putin unt o tava de copt.
7. Aranjeaza cartofii in tava, intr-un singur strat, pune urzicile deasupra, apoi ceapa si potriveste de sare si piper.
8. Bate spuma ouale.
9. Pune ouale peste urzici si baga tava in cuptor pentru 15-20 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete urzici omleta urzici frittata urzici retete frittata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013492 (s)