News Flash:

Omleta cu telemea, bacon si spanac

11 Februarie 2014
2101 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

10 oua
65 g branza telemea rasa
3 linguri mustar
1 lingura ulei de masline
500 g bacon
1 ceapa taiata marunt
100 g frunze de spanac proaspat (baby spinach)
2 rosii coapte, patrunjel proaspat

Mod de preparare
:

Se incinge cuptorul la 180 grade. Se bat ouale cu branza si cu mustarul. Se adauga sare. Se incinge uleiul intr-o tigaie, la foc mediu. Se pun baconul si ceapa la calit timp de 5 minute. Se adauga spanacul in tigaie si se mai lasa 2 minute. Se reduce focul la minim. Se pune amestecul de oua in tigaie si se amesteca. Se aseaza feliile de rosii deasupra si se mai lasa 7 minute, apoi se baga tigaia la cuptor si se mai lasa 30 de minute. Se presara patrunjel pe deasupra omletei si se serveste.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete omleta omleta bacon omleta telemea omleta spanac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1494 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013825 (s)