News Flash:

Omleta cu sunca si ceapa

11 Iunie 2012
6803 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 oua
2 cepe verzi
50 g sunca din piept de pui
50 g cascaval
ulei
piper
sare


Mod de preparare:

Se bat bine ouale cu putina sare intr-un castron, apoi se pune celelalte ingrediente. Se amesteca bine si se toarna in ulei incins, intr-o tigaie. Omleta se prajeste pe ambele parti, la foc mic.


sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua epe verzi cascaval uleipipersare castron tigaie omleta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4996 viz    0 com
1594 viz    0 com
2295 viz    0 com
1764 viz    0 com
1049 viz    0 com
2245 viz    0 com
2390 viz    0 com
2400 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1483 (s) | 24 queries | Mysql time :0.019467 (s)