News Flash:

Omleta cu sparanghel

28 Iunie 2011
1198 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta cu sparanghel
Ingrediente: 4 oua 6 fire de sparanghel 200 gr cascaval afumat sare piper ulei Mod de preparare: Intr-un vas cu apa si sare se pun la fiert firele de sparanghel, apoi se scurg si se storc de apa. Oualele se bat bine cu sare, piper si se adauga sparanghelul tocat marunt si cascavalul afumat, dat pe razatoarea mare. Se pune la incins ulei intr-o tigaie mare si, cand este bine incinsa, se ia cateva secunde de pe foc si se adauga oualele. Se lasa la prajit pe o parte pana se rumeneste bine si se umfla, iar apoi cu ajutorul unei spatule se intoarce omleta. Se lasa si pe aceasta parte pana se rumeneste, iar apoi se pune omleta pe o farfurie, pliata. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua chiftulete malai grisat piper ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1189 viz    0 com
1890 viz    0 com
973 viz    0 com
1198 viz    0 com
1312 viz    0 com
1993 viz    0 com
2385 viz    0 com
1284 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018683 (s)