News Flash:

Omleta cu sparanghel

28 Iunie 2011
1152 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta cu sparanghel
Ingrediente: 4 oua 6 fire de sparanghel 200 gr cascaval afumat sare piper ulei Mod de preparare: Intr-un vas cu apa si sare se pun la fiert firele de sparanghel, apoi se scurg si se storc de apa. Oualele se bat bine cu sare, piper si se adauga sparanghelul tocat marunt si cascavalul afumat, dat pe razatoarea mare. Se pune la incins ulei intr-o tigaie mare si, cand este bine incinsa, se ia cateva secunde de pe foc si se adauga oualele. Se lasa la prajit pe o parte pana se rumeneste bine si se umfla, iar apoi cu ajutorul unei spatule se intoarce omleta. Se lasa si pe aceasta parte pana se rumeneste, iar apoi se pune omleta pe o farfurie, pliata. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua chiftulete malai grisat piper ulei
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1158 viz    0 com
1824 viz    0 com
928 viz    0 com
1173 viz    0 com
1271 viz    0 com
1884 viz    0 com
2321 viz    0 com
1247 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1676 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019439 (s)