News Flash:

Omleta cu spanac si sos de branza cu ciuperci

31 Martie 2011
1171 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta cu spanac
Mod de preparare al acestei retete vegetariene: Pentru sosul de cascaval se zdrobeste cascavalul cu o furculita si se amesteca cu smantana si vin Pentru omleta se bat ouale cu o furculita. Se adauga laptele si se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pun cate 2 linguri de unt topit si se prajeste omleta in 4 portii. Acestea se aseaza pe 4 farfurii incalzite. Intr-o alta tigaie se pun 4 linguri de supa de unt topit la incins si se caleste spanacul 2-3 minute.Acesta se aseaza pe 4 farfurii incalzite. Intr-o alta tigaie se pun 4 linguri de supa de unt topitla incins si se caleste spanacul 2-3 minute. Acesta se condimenteaza cu sare si piper. Spanacul si sosul se aseaza pe farfurii langa omleta. Ingredientele retetei vegetariene: 200 g branza topita cu ciuperci Piper alb macinat 120 g de unt topit 120 g de smantana 1/8 de litru de vin 8 oua 2 linguri de supa de lapte Sare 200 g de spanac proaspat
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alimentatie sanatoasa omleta spanac branza ciuperci piper unt smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1780 (s) | 24 queries | Mysql time :0.021006 (s)