News Flash:

Omleta cu spanac si branza

8 Mai 2014
1638 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g carne de curcan fiarta si tocata
1 lingura unt
1 lingura ulei de masline
2 cepe rosii tocate marunt
60 g spanac tocat
100 g branza telemea data prin razatoare
6 oua
1 lingura zahar brun
125 ml lapte de vaca

Mod de preparare:

Topim untul intr-o tigaie la foc mediu. Adaugam uleiul si punem ceapa la calit cu zahar. Amestecam constant timp de 15-20 de minute. Incingem cuptorul la 180 grade. Ungem o tava cu forme de briose. Punem jumatate din ceapa caramelizata intr-un bol si amestecam cu spanac, carne de curcan si branza. Punem acest amestec in formele de briose. Se bat apoi ouale cu lapte si sare si se toarna peste carnita, in forme. Bagam tava la cuptor timp de 20 de minute. Servim mini-omletele cu ceapa ramasa si salata verde.

Incearca si o omleta cu ceapa si telemea.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete omleta omleta ceapa omleta spanac omleta branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1529 viz    0 com
1760 viz    0 com
3157 viz    0 com
2501 viz    0 com
2012 viz    0 com
2706 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1763 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019474 (s)