News Flash:

Omleta cu spanac

7 Iunie 2012
4999 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g cartofi taiati cubulete
80 g spanac
1 lingura ulei de masline
2 albusuri
4 oua
1 catel de usturoi zdrobit
sare

Mod de preparare:

Mai intai se fierb cartofii, apoi se scurg de apa si se rumenesc vreo cateva minute in ulei incins. Adaugam spanacul si amestecam timp de 2 minute. Incingem cuptorul. Se bat ouale cu albusurile si usturoiul si se adauga sare dupa gust. Turnam si ouale in tigaie si lasam pe foc timp de 5 minute. Transferam tigaia in cuptor si mai lasam 4 minute, pana cand se prinde o crusta maronie. Omleta se poate servi cu salata de rosii.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi spanac albusuri oua usturoi sare cuptorul tigaia crusta maronie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1596 viz    0 com
2298 viz    0 com
1770 viz    0 com
1049 viz    0 com
2248 viz    0 com
2394 viz    0 com
2400 viz    0 com
3020 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1804 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018720 (s)