News Flash:

Omleta cu somon si chifla

21 Noiembrie 2013
1201 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lamaie taiata in 4
chives tocate marunt
140ml smantana
8 felii somon afumat
20g unt
4 chifle
piper
sare
4 oua

Mod de preparare:

Bate ouale cu sare si piper. Pune chiflele taiate in doua la prajitor. Intre timp, prajeste ouale batute, intr-o tigaie incinsa in jumatate din unt topit. Amesteca in ele continuu cu o lingura de lemn pana cand incep sa se inchege.

Unge chiflele prajite cu restul de unt si aseaza peste fiecare din jumatati cate o lingura de oua prajite. Peste ele pune si o felie de somon afumat, o lingurita de smantana si presara chives tocate.
Serveste-le cu un ceai bun.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1547 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015697 (s)