News Flash:

Omleta cu ricotta si dovlecei

1 Decembrie 2011
1100 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta cu ricotta si dovlecei
Ingrediente: 4 oua 2 dovlecei dati prin razatoare 125 g branza ricotta 2 catei de usturoi zdrobiti 250 g rosii cherry 2 lingurite ulei de masline sare Mod de preparare: Prima data se incinge cuptorul. Ouale se bat cu usturoiul intr-un bol. Se incorporeaza dovleceii si branza si se potriveste de sare. Apoi se pune la incins intr-o tigaie uleiul si se adauga compozitia cu dovlecei. Dupa vreo 5-6 minute se baga tigaia la cuptor si se mai lasa 2 minute, ca sa prinda o crusta aurie. Omleta poate fi servita cu rosii. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua retete vegetariene ovaz castravete oase afumate usturoi placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1399 viz    0 com
1796 viz    0 com
4776 viz    0 com
1324 viz    0 com
2722 viz    0 com
1230 viz    0 com
1526 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1540 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019020 (s)