News Flash:

Omleta cu porumb si lapte

21 Noiembrie 2011
1279 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta cu porumb si lapte
Ingrediente: 6 oua 2 linguri boabe de porumb dulce 70 g parmezan ras 2 dovlecei taiati felii subtiri 100 g ardei taiat fasii 1 ceapa rosie tocata marunt 2 catei de usturoi tocat marunt 2 linguri patrunjel tocat 125 ml lapte 2 linguri ulei de masline Mod de preparare: Mai intai se incinge cuptorul, apoi se pune la infierbantat ulei intr-o tigaie la foc mediu. Se calesc ceapa si fasiile de ardei. Se adauga boabele de porumb, dovleceii si usturoiul. Se lasa 4 minute, amestecand continuu. Se bat ouale cu laptele, patrunjelul si jumatate din cantitatea de parmezan. Se toarna compozitia obtinuta peste amestecul de ardei. Se presara cu parmezanul rams si se lasa 3 minute, apoi se baga tigaia la cuptor si se mai lasa 6 minute. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua bucataria internationala retete vegetariene sarmale ardei usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2040 viz    0 com
1135 viz    0 com
1203 viz    0 com
1202 viz    0 com
1253 viz    1 com
1383 viz    0 com
1849 viz    0 com
1155 viz    0 com
1949 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1655 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019957 (s)