News Flash:

Omleta cu porumb si ciuperci

12 Octombrie 2011
1824 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta cu porumb si ciuperci
Ingrediente: 6 oua 150 g porumb dulce 200 g ciuperci 150 g cascaval 150 g telemea 1 lingura pesmet 2 lingurite unt 75 ml smantana dulce marar piper sare Mod de preparare: Ciupercile se taie felii mai mari, se pun la calit intr-o lingurita de unt, se sareaza, se pipereaza si se lasa la calit pana a scazut tot lichidul pe care il lasa. Branza se da pe razatoarea cu ochiuri mari, cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mici, se separa galbenusurile de albusuri, iar galbenusurile se amesteca cu smantana lichida. Se adauga ciupercile calite, apoi porumbul, branza rasa, cateva linguri din cascavalul ras si mararul tocat marunt. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se pun incet in compozitia de galbenusuri. Dupa aceea se unge o tava de tarta cu unt si se tapeteaza cu pesmet, se toarna compozitia in ea, iar deasupra se presara cascavalul ras. Se baga in cuptorul incins pentru 25 de minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua bucataria internationala retete vegetariene cascaval kebab pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2055 viz    0 com
1348 viz    0 com
1275 viz    0 com
2093 viz    0 com
1443 viz    0 com
2666 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1502 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013124 (s)