News Flash:

Omleta cu peste

7 Iulie 2011
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta cu peste
Ingrediente: 600 g de peste congelat 6 oua 2 ardei grasi 2 catei de usturoi 5 linguri de ulei de masline patrunjel Mod de preparare: Pestele congelat se lasa pe un platou, la temperatura camerei ca sa se dezghete. Dupa ce s-a desarat sau decongelat, se taie in bucatele mici si se curata de oase. Bucatelele de peste se prajesc in ulei incins impreuna cu ardeii, taiati felii subtiri. Se adauga usturoiul pisat si patrunjelul tocat. Se lasa sa se prajeasca la foc iute, apoi se toarna ouale batute ca pentru omleta. Omleta se ruleaza si se serveste cu salata. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.elady.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

omleta ardei gras placinte patrunjel usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1317 viz    0 com
1471 viz    0 com
1571 viz    0 com
2887 viz    0 com
10378 viz    0 com
1229 viz    0 com
1102 viz    0 com
5259 viz    0 com
1099 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019437 (s)