News Flash:

Omleta cu peste

7 Iulie 2011
1167 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta cu peste
Ingrediente: 600 g de peste congelat 6 oua 2 ardei grasi 2 catei de usturoi 5 linguri de ulei de masline patrunjel Mod de preparare: Pestele congelat se lasa pe un platou, la temperatura camerei ca sa se dezghete. Dupa ce s-a desarat sau decongelat, se taie in bucatele mici si se curata de oase. Bucatelele de peste se prajesc in ulei incins impreuna cu ardeii, taiati felii subtiri. Se adauga usturoiul pisat si patrunjelul tocat. Se lasa sa se prajeasca la foc iute, apoi se toarna ouale batute ca pentru omleta. Omleta se ruleaza si se serveste cu salata. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.elady.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

omleta ardei gras placinte patrunjel usturoi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1283 viz    0 com
1438 viz    0 com
1531 viz    0 com
2834 viz    0 com
10069 viz    0 com
1181 viz    0 com
1022 viz    0 com
5119 viz    0 com
1059 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022028 (s)