News Flash:

Omleta cu paste, sunca si ciuperci

17 Ianuarie 2013
3551 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g sunca presata tocata
70 paste risoni
1 ceapa tocata
6 oua batute
1 dovlecel taiat felii subtiri
100 g ciuperci feliate
1 cartof taiat cubulete
1 lingura ulei de masline
2 linguri patrunjel
sare

Mod de preparare:


Incingem cuptorul la 180 grade. Ungem o tava si o tapetam cu hartie de copt. Fierbem pastele intr-o oala cu apa sarata si apoi le scurgem. Incingem ulei intr-o tigaie si punem ceapa la calit cu dovlecelul si ciupercile. Intr-un bol amestecam pastele cu legumele, sunca presata, rosia, patrunjelul si ouale. Asezonam cu sare dupa gist si apoi turnam compozitia in tava. Bagam tava la cuptor timp de 45 de minute. Se taie felii si se serveste cu salata de rosii.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste risoni ceapa tocata oua batute dovlecel ciuperci feliate sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2708 viz    0 com
2438 viz    0 com
1819 viz    0 com
3683 viz    0 com
1858 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1620 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017578 (s)