News Flash:

Omleta cu mozzarella si salvie

14 Mai 2013
1694 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/4 ceasca apa
2 linguri ulei masline
1/2 lingurita piper rosu, macinat
1/4 lingurita sare
30 g mozzarella taiata cubulete
1 lingurita salvie tocata
4 oua

Moda de preparare:

Intr-un bol, bate cu un tel ouale intregi cu sare, piper, salvie tocata si apa. Incinge tigaia si pune doua linguri de ulei. Toarna jumatate din compozitia pregatita si intinde-o in toata tigaia. Las-o sa se prajeasca pana cand marginile se desprind de tigaie.
Ridica putin marginile, astfel incat ou nefacut, care a ramas la suprafata omletei, sa se scurga in tigaie si sa se prajeasca inca 2 minute.
Acum presara jumatate din cantitatea de mozzarela (taiata cubulete) peste jumatate din suprafata omletei si impatureste cealalta jumatate peste ea. Las-o in tigaie maxim un minut si apoi scoate-o pe o farfurie. Repeta operatiunea cu compozitia ramasa.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apa ulei masline oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013896 (s)