News Flash:

Omleta cu mozzarella si ciuperci

11 Octombrie 2011
957 Vizualizari | 0 Comentarii
Omleta cu mozzarella si ciuperci
Ingrediente: 300 g ciuperci champignon proapete, mici 6 oua 1 ceapa rosie sau 3-4 cepe verzi 4 felii mozarella marar piper sare Mod de preparare: Ciupercile intregi se calesc bine in putin ulei. Dupa ce lasa apa, se pune capacul si se lasa sa fiarba. Cand sunt facute si scade toata apa se pune ceapa taiata pestisori si se calesc bine impreuna. Se potriveste de sare, dupa care se adauga ouale batute bine, in care s-a pus marar si piper. Se pune capacul si se lasa omleta sa se coaca la foc mic. Cand e facuta in partea de jos, omleta se pune pe o farfurie, iar tigaia se asaza deasupra partii mai putin facute si se rastoarna. Se mai lasa pe foc putin pana-i gata, dupa care se pune pe farfurie, se adauga pe jumatate feliile de mozarella si se pliaza in doua. Se poate servi cu salata. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci brune retete vegetariene gogosar oua parjoale marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2029 viz    0 com
1318 viz    0 com
1252 viz    0 com
2031 viz    0 com
1395 viz    0 com
2645 viz    0 com
1259 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018998 (s)