News Flash:

Omleta cu mozzarella si busuioc

3 Iulie 2013
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

30 g mozzarella
2 linguri unt nesarat
55 g salam taiat marunt
piper negru proaspat macinat
sare Kosher
2 linguri ulei de masline
6 rosii cherry, taiate in jumatate
6 oua
6 frunze de busuioc taiate marunt

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul la 190 grade Celsius. Amesteca rosiile cu 1 lingura de ulei si piper pe o foaie de copt. Pune-le la copt, amestecandu-le din cand in cand, pana se usuca putin si se caramelizeaza. Scoate rosiile si lasa-le sa se raceasca.

Incalzeste restul de ulei si salamul intr-o tigaie, la foc mediu, timp de 5 minute. Apoi, ia salamul si pune-l pe niste servetele din hartie, ca sa scoti astfel excesul de ulei. Sterge tigaia si adauga untul, la foc mediu. Sparge ouale, amestecate cu sare si piper. Adauga rosiile, salamul, mozzarella si jumatate din cantitatea de busuioc. Dupa ce ai pus-o pe platou, decoreaz-o cu restul de busuioc.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mozzarella unt nesarat salam sare kosher rosii cherry foc mediu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017101 (s)