News Flash:

Omleta cu morcov si dovlecel

2 Iunie 2014
1490 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

10 oua
1 morcov calit in unt
1 dovlecel
1 ceapa de apa
sare de mare
2 linguri cu ulei
piper

Mod de preparare:

Unge tava cu ulei si toarna compozitia de oua batute. Peste ea, adauga dovlecelul taiat in rondele, morcovul cubulete si ceapa tocata marunt.
Pune sare si piper dupa gust. Da la cuptor o jumatate de ora si serveste-o calda, cu sos iute de ardei. Adauga, dupa preferinta, branza feta, sunca, rosii, pentru o omleta mai consistenta.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete omleta omleta dovlecei omleta morcovi retete garnituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1962 viz    1 com
1153 viz    0 com
1496 viz    1 com
1342 viz    0 com
1918 viz    0 com
1305 viz    0 com
2339 viz    0 com
1315 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1760 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016210 (s)